Najbolji među najboljima – ABR®

AKTIDOlogija

AKTIDOlogija

Danas je  u Banja Luci dodijelom cifikata za ABR® (Accredited Buyer’s Representative®), okončan trodnevni kurs za menadžere i agente u agencijama za nekretnine i kurs za sticanje specijalističke oznake na temu Akreditovani Zastupnik Kupaca po sistemu Nacionalne Asocijacije Realtora®, najveće svjetske asocijacije agenata za nekretnine.

Ovaj prestižni događaj organizovao je gospodin Predrag Tešić, predsjednik Upravnog odbora udruženja Posrednici u prometu nekretnina i organizatora sajma BLIRE (Banjaluka Invest Real Estate Expo). Događaj je održan u saradnji sa Privrednom komorom RS, a pod pokroviteljstvom IHC Global.

Predavač dr. Slaviša Pešić, član borda direktora NAR® i potpredsjednik stručnog savjeta Klastera nekretnina Srbije podjelio je sa učesnicima neophoda znanja  i iskustva za sticanje ovog prestižnog certifikata. Cilj kursa je bio da se menadžeri agencija i agenti upoznaju sa najvećom asocijacijom agenata za nekretnine na svijetu i prednostima koje ova asocijacija pruža svojim članovima te omogućava im da budu uspješniji i zauzmu bolju poziciju na tržištu. Certifikat ABR® (Accredited Buyer’s Representative® / Akreditovani Zastupnik Kupaca) je namjenjena posrednicima u prometu nepokretnosti koji zastupaju kupce i predstavlja oznaku za izuzetnost u zastupanju klijenata i posvećenost pružanju izuzetnog nivoa usluge.

Učešće na ovom događaju uzeli su menadžeri i agenti  za nekrenine iz agencija AKTIDO, BS-INVEST, BINAKOM, COSMOS (Slo), DIGIVOX, KVADRAT, REFORME, REMAX, SENZOR, VHS nekretnine i time pokazali da stoje iza kvalitete usluge koju pružaju svojim klijentima. Kontinuiranim edukacijama i usavršavanjem na tržištu nekretnina učesnici su pokazali su da  idu u korak sa svjetskim trendovima u ovoj oblasti. Posebna pažnja je posvećena Etičkom kodesku ponašanja agenata čime se ova branša izdiže na viši nivo pružanja usluge kupcima nekretnina. Ovim certifikatom, učesnici su stekli pravo da postanu članovi NAR®-a i time steknu zvanje REALTOR®.

Ovaj događaj će se održati i u Sarajevu od 25 do 27 februara u hotelu Bosnia.