Odlučili ste se za prodaju stana, kuće, vikendice ili poslovnog prostora

Odlučili ste se za prodaju stana

AKTIDOlogija

Šta sada?

Možda ovo nije prva prodaja nekretnine za Vas, ali je velika vjerovatnoća da ste emocionalno vezani za istu. Vi ste u tom stanu živjeli, dobili porodicu, u svakom uglu sobe vidite nešto što Vas podsjeća na sretne dane. Stan u kojem ste živjeli ili možda još uvijek u njemu živite je puno više od nekretnine. Mi u AKTIDOu svjesni ove činjenice, pristupit će prodaji Vašeg stana ili kuće sa posebnom pažnjom.

 

Nekoliko razloga zašto povjerenje pokloniti AKTIDO timu

 

  • Mi smo agencija dugogodišnjim iskustvom –  Agencija za nekretnine koja ima dugogodišnje iskustvo odlično poznaje tržište nekretninama i možete biti mirni i sigurni nakon procjene nekretnine. Također, potpisat ćete ugovor sa Agencijom koja ima opravdana očekivanja i koja može zadovoljiti Vaše zahtjeve, ali i zahtjeve tržišta. AKTIDO ima preko 10 godina iskustva na poslovima prometa neretninama.
  • Široka baza klijenata – AKTIDO ima dobre kontakte i veća je vjerovatnoća da će Vaša nekretnina biti predstavljena potencijalnom kupcu, a time je veća i mogućnost za bržu i uspješniju prodaju.
  • Promocija na tržištu – Pored posebne baze klijenata, Vašu nekretninu oglašavamo na našem web portalu, ali i svim drugim relevantnim web portalima. Vaša nekretnina će biti prezentirana u najboljem svjetlu, te plasirana ozbiljnim kupcima koji su specijalno targetirani.
  • Organizacija kupoprodajnog procesa – Od prvog kontakta, pa do same realizacije prodaje, možete računati na savjete i susretljivost AKTIDOvih agenata. Od procjene nekretnine, predstavljanja iste, savjeta za pripremu stana, AKTIDO tim vam u svakom momentu stoji na usluzi.
  • Izbjegnite iscrpne pregovore o cijeni – AKTIDO tim odlično vlada vještinama pregovaranja, a kako već znamo realnu tržišnu cijenu Vaše nekretnine, potrudit ćemo se da ista bude ostvarena.
  • Savjeti za pripremu dokumentacije – Kao vlasnik nekretnine, obavezni ste prikupiti potrebnu dokumentaciju i istu priložiti u odabrani notarski ured. Kako bismo što lakše prikupili sve potrebno uvijek smo na raspolaganju za pomoć.
  • Visok nivo angažovanosti – Prodaje nekretnine ne znači samo njeno preuzimanje u prodaju. Naše agente interesuje svaka priča koju Vaš stan, kuća, poslovni prostor ili vikendica imaju za ispričati. Naši telefoni su uvijek dostupni, a mi cijenimo Vaše vrijeme i dogovaramo zajedno susrete i sastanke.
  • AKTIDO tim dokazano dobro posluje – a naše usluge naplaćujemo isključivo po realizaciji kupoprodajnog ugovora. Savjeti koje dobijete od naših agenta sigurno će se izdvojiti i mi sigurno možemo pomoći.

Dodatna usluga koju AKTIDO nudi je i GRATIS polica osiguranja stana kojeg ste prodali na period od godinu dana. Jer mi brinemo o svojim klijentima!