Želite da postanete agent za nekretnine?

Želite da postanete agent za nekretnine?

AKTIDOlogija

… Budite uspješni u uspješnom kolektivu

 

Ako želite da se bavite dinamičnim i zanimljivim timskim poslom a pritom ste komunikativni i ambiciozni, pozivamo vas da nam se javite i postanete dio našeg uspješnog tima

Nudimo vam:

  • besplatnu obuku
  • mogućnost stalnog radnog odnosa
  • prijatan poslovni ambijent
  • podršku iskusnih stručnjaka iz oblasti prometa nekretnina
  • kompletnu tehničku podršku

Agencija za nekretnine AKTIDO će Vam nesebično prenijeti sva stečena znanja i dugogodišnje iskustvo i obezbijediti obuku iz oblasti prometa nekretninama što podrazumjeva komunikaciju sa klijentima, osnove imovinsko-pravnih odnosa, osnove o planiranju i izgradnji, poreske propise i bankarsko poslovanje vezanih za oblast prometa nekretnina.

Nudimo Vam zaradu koja će isključivo zavisi od vaših sposobnosti, zalaganja i spremnosti da napredujete. Prijatan ambijent, iskusni saradnici i kolege doprinjeće vašoj ličnoj afirmaciji u oblasti prometa nekretnina i podsticati Vas na stalni napredak.

Zvanje agenta u prometu nekretnina je jedno od najprofitabilnijih zanimanja u modernom svijetu. Ako sebe vidite kao člana uspješnog tima i želite da vaša buduća profesionalna karijera i zarada zavisi isključivo od vašeg rada i zalaganja onda ste na pravom mjestu.

Bez obzira da li imate radnog iskustva ili ste početnik, a imate želju da se bavite ovim zanimljivim i dinamičnim poslom i vjerujete da svojim radom možete doprinjeti razvoju našeg kolektiva, pošaljite nam svoju kratku biografiju na e-mail adresu posao@aktido.ba.

Očekujemo vas !!!