Najbolji su uvijek prvi – SRS®

Agencija AKTIDO uvrstila je još jedan prestižni certifikat u svoju, već veliku, kolekciju priznanja i prva među agencijama u Bosni i Hercegovini postala nosilac još jedne svjetski priznate oznake u poslovanju nekretninama.

U Beogradu je završena još jedna u nizu specijalističkih obuka i kurs za sticanje oznake i certifikata SRS® – Seller Representative Specialist® (Specijalista za zastupanje Prodavca) za agente za nekretnine po sistemu NAR® (Nacionalne Asocijacije Realtora®), najveće svjetske asocijacije agenata za nekretnine na kojem je učešće uzelo više agencija iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

Ovaj događaj organizovalo je udruženje Klaster nekretnine iz Srbije, pod pokroviteljstvom IHC Global. Predavač dr. Slaviša Pešić, član borda direktora NAR® i potpredsjednik stručnog savjeta Klastera nekretnina Srbije podjelio je sa učesnicima neophoda znanja  i iskustva za sticanje ovog prestižnog certifikata po licenci REBI (Real Estate Business Institute).

Fahrudin Baluković (AKTIDO) je podijelio svoja znanja i iskustva upravljanjem bazom podataka i marketinškim alatima budućnosti, dok je Haris Kadić (Rental) iznio prednosti 3D prezentacije nekretnina.

Certifikat SRS® je namjenjena posrednicima u prometu nepokretnosti koji zastupaju prodavce i predstavlja oznaku za izuzetnost u zastupanju klijenata i posvećenost pružanju izuzetnog nivoa usluge.