Raskošna trpezarija uz minimalna ulaganja u samo nekoliko koraka

AKTIDO

AKTIDOlogija

Trpezarija je često mjesto porodičnog okupljanja te kao takva može postati srce doma, a Vi je možete učiniti raskošnom a da pri tome ne izdvojite mnogo novca.

Moderno i stilski

Trpezarija je pogodna za eksperimentisanje u stilovima budući da će izazvati najveću reakciju. Jednostavne trpezarije više nisu IN shodno tome slobodno se prepustite mašti te unesite jedinstvene promjene koje će Vašu trpezariju učiniti idealnom za porodična druženja. Neudobne trpezarijske stolice zamijenite onim udobnijim, ubacite moderne detalje koji idu uz Vaš karakter i prilagodite je sopstvenom ukusu.

Unesite „toplinu“ u svoju kuhinju

Mnogo ljubavi, truda i ulaganja je potrebno da se unese toplina u bilo koju prostoriju u Vašem domu, no ovaj put će i sitnice biti dovoljno da se osjeti promjena koja će svakako uticati na topliju atmosferu u Vašoj trpezariji. Promijeniti boju zidova. Ako je riječ o velikoj prostoriji, ugrijte je nekom smjelom, jarkom bojom te je učinite zanimljivijom  i „razigranijom“

Maksimalno iskoristite prostor

Ako živite u manjem stanu, sigurno Vam je svaki metar bitan, a ukoliko želite uštediti na prostoru izaberite najbolji dizajn za Vašu trpezariju. Najbolji način za to je da umjesto trpezarijskih stolica postavite klupicu ili ugaonu garnituru, čime ćete dobiti jedinstvenu retro kuhinju koja sigurno nikoga neće učiniti ravnodušnim.